Åpen stilling

Fulltid / deltid / frilans
,
Oslo / remote

Hypp på å jobbe med innovasjon, forretningsutvikling og design?

Har du lest gjennom karrieresiden vår og tenker at Braver kanskje er arbeidsplassen for deg, men du fant ikke en utlyst stilling som passet 100%?

Legg inn en åpen søknad, da vel – vi ser alltid etter flinke folk som vil være med på laget.


Kort om oss og arbeidsplassen vi prøver å skape

Braver er et selskap litt utenom det vanlige. Vi liker å være tydelige på hva slags selskap vi er, og hva vi ikke er, slik at du kan gjøre deg opp en reell mening om hvorvidt du tror du vil trives her eller ikke. Derfor har vi skrevet litt om hva som gjør Braver annerledes fra mange andre arbeidsplasser på vår karriereside. Hvis du ikke har lest den ennå, anbefaler vi at du brygger en kopp kaffe og starter der (klikk her for å gå til karrieresiden).

Velkommen tilbake hit. Nå har du sittet her og lest en hel side om hvordan det er å jobbe i Braver, men rollen vi utlyser har enda ikke blitt beskrevet. Hvorfor bruker vi så mye tid på å beskrive disse kulturelle tingene, lurer du kanskje på? Fordi "cultural fit" er det absolutt viktigste ansettelseskriteriet vi har. Vi ansetter kun folk som passer ypperlig inn kulturelt, og som deler våre verdier. Hvis høres ut som deg, les videre, for deg vil vi gjerne bli kjent med!


Hvem vi ser etter

Vi ser etter folk som ønsker å skape nye ting sammen med andre fremoverlente, skapende og kreative mennesker.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er flink på design, prosjektledelse, prosessledelse, forretningsutvikling, markedsføring, programmering, no-code verktøy, UX, kundereiser, apputvikling... eller noe helt annet. Hvis du tenker at du har noe å bidra med, vil vi gjerne at du tar kontakt.

Hva vil tilbyr

  • Megafreshe kontorlokaler i Akersgata i Oslo sentrum (du kan få eget kontor, fordi vi er rimelig skeptiske til åpne landskap som er fulle av forstyrrelser).
  • Mulighet for å jobbe delvis eller helt remote / på hjemmekontor.
  • Kule perks: månedlig bokbudsjett, badstu på KOK hver fredag, Macbook, skikkelig bra digitale verktøy (vi nekter å bruke Microsoft Teams), og så videre.
  • Mulighet til å lansere egne oppstartsidéer som en del av jobben (hvis du har en gründerspire i magen).
  • Ekstremt stor grad av frihet og fleksibilitet til å utforme arbeidshverdagen som du ønsker.
  • The basics: konkurransedyktig lønn, god lunch og slikt. Det skulle bare mangle.

Søk på stillingen

Interessert? Trykk på knappen under for å gå til søknadsskjemaet for denne stillingen. Gleder oss til å høre fra deg!

Hilsen alle oss i Team Braver

OBS: Vi mottar overveldende mange søkere på stillingene vi lyser ut. Det er selvsagt hyggelig, men det betyr dessverre at vi ikke kan prioritere å sende personlige svar til alle. Vi svarer alle kvalifiserte søkere innen maks 14 dager, så hvis du ikke har hørt noe fra oss innen det, kan du gå ut i fra at du ikke er kommet videre i ansettelsesprosessen.

Flere ledige stillinger

No items found.
Fant du ikke en rolle som passet deg?
Ta gjerne kontakt uansett