Corporate ventures

Corporate ventures er nye innovasjonssatsinger som startes utenfor din kjernevirksomhet for å forfølge en ny forretningsmulighet med fullt fokus.

Dette er våre favorittoppdrag.

I slike satsinger bidrar vi som oftest med et komplett team bestående av designer, teknolog og forretningsutvikler, pluss flere ressurser ved behov. Dette teamet settes sammen med en eller flere ansatte fra din organisasjon, basert på hypotesen om at Bravers innovasjonsekspertise pluss dine ansattes industriekspertise gir et fantastisk grunnlag for å lykkes med en venturesatsing.

De fleste corporate venture-prosjektene vi gjør starter med et forprosjekt på 2-3 måneder, hvor målet er å teste hypoteser og validere at idéen man vurderer å satse på har livets rett. Deretter presenteres et beslutningsgrunnlag for ledelsen eller styret i din organisasjon, som så kan fatte en investeringsbeslutning hvis man ønsker å satse videre.

Incentivmessig er vi opptatt av å dele risikoen med kunden i oppdrag som dette. Det betyr at vi ofte tilbyr rabatterte timepriser, men til gjengjeld ønsker vi å være eksponert mot oppsiden og verdiskapingen som skjer dersom satsingen blir en kjempesuksess. Slik sikrer vi at alle trekker i samme retning.

Ta kontakt for en uforpliktende prat dersom dette trigger nysgjerrighet hos deg.

Møt våre eksperter

Christer Dalsbøe
Gründer og kommersielt ansvarlig
Jacob Mørch
Gründer og økonomiansvarlig
Ole Jørgen Grønli
Prosjektleder

Tidligere arbeid

Vi har ikke publisert eksempler på denne typen leveranse enda. Ta kontakt for mer informasjon.

Interessert i å høre mer?

Kontakt oss
eller ring Christer på
+47 400 52 503