Forretningsutvikling

Vi utvikler nye produkter, tjenester og forretningsmodeller, eller forbedrer dem du allerede har.

Forretningsutvikling kan som kjent bety så mangt. Noen av de spesifikke tingene innenfor forretningsutvikling som vi er spesielt gode på er disse:

  • Kundeinnsikt: vi finner udekkede behov hos dine eksisterende kunder, eller nye kunder som kan få nytte av produktene og tjenestene du allerede har. Begge deler er spennende utgangspunkt for vekst.
  • Markedstesting av idéer: vi finner ut om en idé har potensiale eller ikke, ved å teste den i markedet så raskt som mulig.
  • Prototyping og pilotering: vi lager rimelige versjoner av nye produkter og tjenester, som lar oss samle tilbakemeldinger fra kunder og jobbe iterativt med å utvikle et best mulig sluttprodukt.
  • Forretningsmodellering: vi utforsker og tester ulike forretningsmodeller for dine produkter og tjenester. Her har vi ekstra fokus på å skape sirkulere forretningemodeller med "trippel bunnline", som både er lønnsomme økonomisk, miljømessig bærekraftige og som hensyntar menneskene som er involvert i forretningsmodellen.
  • Innovasjonsstrategi: når man skal utvikle noe nytt, kreves det en annen måte å tenke, jobbe og ta beslutninger på enn når man skal marginalt forbedre noe som allerede eksisterer. Vi hjelper til med å sette strategisk retning for innovasjonsarbeidet, samt operasjonalisere hensiktsmessige måter å jobbe med innovasjon på.

Kort fortalt: hvis du har en idé du ønsker å utforske, et kundeproblem du ønsker å løse, en ny kundegruppe du ønsker å skape verdi for, eller en ny teknologi du ønsker å forstå potensialet i, har du kommet til rett sted. Med et tverrfaglig team av forretningsutviklere, tidligere gründere, veksteksperter, designere og teknologer, er vi godt rigget for å finne muligheter og skape ny verdi for din virksomhet.

Kontakt oss for å høre mer om våre tjenester innen forretningsutvikling.

Møt våre eksperter

Christer Dalsbøe
Gründer og kommersielt ansvarlig
Jacob Mørch
Gründer og daglig leder
Ole Jørgen Grønli
Prosjektleder

Interessert i å høre mer?

Kontakt oss
eller ring Christer på
+47 400 52 503
Pil