Forretningsutvikling

Vi utvikler nye produkter, tjenester og forretningsmodeller, eller forbedrer dem du allerede har.

Forretningsutvikling kan som kjent bety så mangt. Vi hjelper typisk kunder med følgende former for forretningsutvikling:

  • Kundeinnsikt: vi finner udekkede behov hos dine eksisterende kunder, eller nye kunder som kan få nytte av produktene og tjenestene du allerede har. Begge deler er spennende utgangspunkt for vekst.
  • Markedstesting av idéer: vi finner ut om en idé har potensiale eller ikke, ved å teste den i markedet så raskt som mulig.
  • Prototyping og pilotering: vi lager rimelige versjoner av nye produkter og tjenester, som lar oss samle tilbakemeldinger fra kunder og jobbe iterativt med å utvikle et best mulig sluttprodukt.
  • Forretningsmodellering: vi utforsker og tester ulike forretningsmodeller for dine produkter og tjenester. Her har vi ekstra fokus på å skape sirkulere forretningemodeller med "trippel bunnline", som både er lønnsomme økonomisk, miljømessig bærekraftige og som hensyntar menneskene som er involvert i forretningsmodellen.

Kort fortalt: hvis du har en idé du ønsker å utforske, et kundeproblem du ønsker å løse, en ny kundegruppe du ønsker å skape verdi for, eller en ny teknologi du ønsker å forstå potensialet i, har du kommet til rett sted. Med et tverrfaglig team av forretningsutviklere, tidligere gründere, veksteksperter, designere og teknologer, er vi godt rigget for å finne muligheter og skape ny verdi for din virksomhet.

Kontakt oss for å høre mer om våre tjenester innen forretningsutvikling.

Møt våre eksperter

Christer Dalsbøe
Gründer og kommersielt ansvarlig
Jacob Mørch
Gründer og økonomiansvarlig
Ole Jørgen Grønli
Prosjektleder

Interessert i å høre mer?

Kontakt oss
eller ring Christer på
+47 400 52 503