Foredrag

Hvis du trenger et foredrag eller webinar som både inspirerer og utfordrer publikum, har du kommet til rett sted.

Jacob holder de fleste foredragene våre. Som foredragsholder bruker han humor og engasjement for å sette skråblikk på temaer rundt entreprenørskap, innnovasjon, fremtidens arbeidsliv og hvordan millennials-generasjonen ser på verden. Jacob legger sin stolthet i å presentere perspektiver som er originale og annerledes, og sikter alltid mot at tilhørerne skal gå ut av salen med både ny inspirasjon og noe nytt å tenke på. Jacob har tidligere holdt foredrag og workshops for kunder som EY, Storebrand, AFF Solstrandprogrammet Accelerate, NTB, Grieg Gruppen, Sparebanken Vest, Porsgrunn Kommune og NHH-Symposiet.

Foredragsmeny

Her er titlene på noen av foredragene vi holder jevnlig. Utover disse lager vi gjerne et helt spesialtilpasset foredrag for akkurat ditt arrangement.

Kjære næringslivstopp – INGEN av de flinkeste vennene mine vil jobbe for deg. Hvorfor det?

Talentkrigen i arbeidsmarkedet pågår for fullt, og topptalentene slutter som oftest i jobben etter bare 2-3 år – ofte til stor frustrasjon for arbeidsgiver. Hva er det egentlig millennials forventer og ønsker seg i en jobbsituasjon? Hvordan kan din organisasjon skille seg ut for å tiltrekke seg, og ikke minst holde på talentene sine? Og hva i alle dager har Maslows behovspyramide, reiseregninger og bølgesurfing med saken å gjøre? Alt dette får du svar på i dette edgy foredraget!

Fremtidens arbeidsliv – skummelt eller spennende?

Fremtidens arbeidsliv vil verdsette og belønne helt andre ferdigheter enn tidligere. Hvorfor er det slik, og hvilke ferdigheter blir de virkelig viktige i tiden som kommer? Hva kan vi som arbeidstakere gjøre for å holde oss relevante i et arbeidsmarked i rask endring – og hvordan kan arbeidsgivere tiltrekke seg morgendagens talenter?


Startups og corporates – hva kan vi lære av hverandre?

Oppstartsselskaper og corporates omtales ofte som motstridende langs mange parametre, for eksempel fart, kvalitet, ressurstilgang og arbeidsmetodikk. Likevel blir kombinasjonen av de to stadig vanligere, med fremveksten av corporate innovation, intraprenørskap, start-ins og co-opetition mellom store og små aktører. Hvilke fordeler har de små kontra de store, og vice versa – og hvordan kan vi spille hverandre gode og lære av hverandre?


“Intraprenørskap 101" – hvordan fostre entreprenøriell kultur og handling i større organisasjoner?

Intraprenørskap handler om å benytte metodikk, tankesett og farten som finnes i start-ups til å få til nyskaping innad i etablert virksomhet. I dette foredraget belyser vi de vanskeligste intraprenørskapsspørsmålene. Hvordan kan man kombinere etablerte, relativt velfungerende strukturer med gründerspirenes trang til å rive ned og tenke nytt? Gitt at de aller fleste innovasjonsprosjekter er kostbare, krevende og likevel går ad undas – bør vår organisasjon i det hele tatt holde på med slikt?

Feiling – en 4 milliarder år lang tradisjon

Feiling er en naturlig del av både evolusjon og innovasjon – man får ikke til noe nytt uten å risikere å gå på snørra. Dessverre har de fleste større organisasjoner en kultur som oppfordrer til å ta trygge valg og sky feiling som pesten. Slikt blir det sabla lite innovasjon av. I dette foredraget presenteres tips til hvordan man kan feile bedre, og skape en internkultur som muliggjør deling og læring når ting går skeis, i stedet for å skamme seg og gjemme tabbene under teppet.

Tilbakemeldinger på tidligere foredrag

"I forbindelse med julebordet til Young Professionals Network (YPN) i Telenor, der temaet var å lære mer om startups og agil arbeidsmetodikk, var vi veldig heldige som fikk Jacob til å stille som foredragsholder på kort varsel. Jacob har en usedvanlig god formidlingsevne og han leverte en fantastisk presentasjon som både var morsom og motiverende. Mange i forsamlingen påpekte i etterkant at Jacob sin presentasjon var et av de beste innslagene vi har hatt i et YPN-event. De trakk spesielt frem at Jacob er en dyktig storyteller som er veldig trygg på scenen! Vi kommer definitivt til å invitere Braver til et fremtidig YPN-event, og vi gir Jacob våre varmeste anbefalinger! - Cecilie Arild, Telenor

"Vi inviterte Jacob «usett» for å holde foredraget «Feiling – en 4 milliarder år lang tradisjon» på et arrangement i Harstad. Arrangementet var en kombinert Demo Day for startups/investorer og seminar for våre industrikunder. Jacob leverte absolutt varene og foredraget ble en snakkis i ettertid. Budskapet var klart og tydelig, Jacob var vittig og profesjonell og tilhørerne satt igjen med flere konkrete verktøy de kan bruke i sin organisasjon eller sitt økosystem. Om du vil lære mer om hvordan vi kan bruke feilene våre til noe konstruktivt, er dette absolutt foredraget du bør høre!" - Kristian Solaas, KUPA

"Jacob Mørch stiller svært godt forberedt og har en ubesværet og god fremtoning som foredragsholder. Humor og glimt i øyet gjør at han han trykke til, og spissformulere på en måte som gjør at forsamlingen mottar budskapet og tar det med seg videre. Vi fikk tilbakemeldinger på at dette var nyttig og tankevekkende og med friske perspektiv. Anbefales." - Kjetil Aanonsen, Porsgrunn Kommune

Møt våre eksperter

Jacob Mørch
Gründer og daglig leder
Christer Dalsbøe
Gründer og kommersielt ansvarlig

Tidligere arbeid

Vi har ikke publisert eksempler på denne typen leveranse enda. Ta kontakt for mer informasjon.

Interessert i å høre mer?

Kontakt oss
eller ring Christer på
+47 400 52 503