Digital infrastruktur for mellomstore bedrifter

Hverdagen i en mellomstor bedrift består av alt for mye unødvendig og lite verdiskapende arbeid. Data som skal kopieres fra ett sted til et annet, informasjon som sendes ut manuelt til samme mottaker hver uke, rapportering som gjøres av daglig leder eller økonomiansvarlig som burde bruke tiden sin på helt andre ting, og så videre og så videre.

Dette vil vi bidra til at det blir slutt på. Derfor har vi ansatte som er eksperter på å implementere digitale verktøy som effektiviserer hverdagen i små- og mellomstore bedrifter.

Vårt mål i slike prosjekter er å sette opp systemer som er enkle å bruke for sluttbrukeren, og som i tillegg automatiserer så mange rutineoppgaver som mulig, slik at du og dine kolleger kan bruke tiden deres på viktigere ting enn manuelle dusteoppgaver.

Eksempler på ting vi kan oppnå for deg og din bedrift:

  • Radikalt forbedret internkommunikasjon (slutt på uendelige epostløkker og SMS-tråder mellom kollegaer, og informasjon som ikke kommer frem)
  • Automatisert rapportering, for eksempel mellom ansatte og ledelse, eller mellom kunder og ansatte.
  • Bedre oversikt over prosjekter, oppgaver, deadlines og hvem som er ansvarlig for hva.
  • Automatisert markedsføring i form av epostløp, SMS og lignende
  • Automatisert kundeoppfølging (unngå at kundene dine glemmer avtaler, eller hent inn tilbakemeldinger fra kunder automatisk, for eksempel).
  • Full oversikt over logistikken i virksomheten din, helt fra et et lead kommer inn, til tjenesten/produktet ditt er solgt og ferdig levert til kunden.
  • Få full oversikt over alle dine ansatte, hvor mye de har å gjøre fremover, hvem som skal på hvilke oppdrag og lignende.
  • Automatisert økonomi- og likviditetsstyring

Og mye mye mer! Vi tilbyr en helt gratis kartlegging av behov og forbedringsmuligheter og bedriften din, så ta kontakt for en uforpliktende prat for å finne ut om vi kan gjøre hverdagen din enklere og mer effektiv.

Merk: I motsetning til typiske IT-konsulenter har vi ingen bindinger til systemleverandører som Microsoft eller andre, og står derfor helt fritt til å anbefale de verktøyene vi oppriktig mener vil passe best for deg og din bedrift.

Møt våre eksperter

Jacob Mørch
Gründer og daglig leder
Håvard Thun
Utvikler

Tidligere arbeid

Vi har ikke publisert eksempler på denne typen leveranse enda. Ta kontakt for mer informasjon.

Interessert i å høre mer?

Kontakt oss
eller ring Christer på
+47 400 52 503
Pil