Designer

Fulltid
,
Oslo / remote

Er du knallgod på design, og nysgjerrig på innovasjon? Les videre, for kanskje dette er muligheten du har ventet på!


Kort om oss og arbeidsplassen vi prøver å skape

Braver er et selskap litt utenom det vanlige. Vi liker å være tydelige på hva slags selskap vi er, og hva vi ikke er, slik at du kan gjøre deg opp en reell mening om hvorvidt du tror du vil trives her eller ikke. Derfor har vi skrevet litt om hva som gjør Braver annerledes fra mange andre arbeidsplasser på vår karriereside. Hvis du ikke har lest den ennå, anbefaler vi at du brygger en kopp kaffe og starter der (klikk her for å gå til karrieresiden).

Velkommen tilbake hit. Nå har du sittet her og lest en hel side om hvordan det er å jobbe i Braver, men rollen vi utlyser har enda ikke blitt beskrevet. Hvorfor bruker vi så mye tid på å beskrive disse kulturelle tingene, lurer du kanskje på? Fordi "cultural fit" er det absolutt viktigste ansettelseskriteriet vi har. Vi ansetter kun folk som passer ypperlig inn kulturelt, og som deler våre verdier. Hvis høres ut som deg, les videre, for deg vil vi gjerne bli kjent med!


Kort om designeren vi ser etter

Du har flere års erfaring med grafisk design, UX-design, webdesign og/eller tjenestedesign.

Du behersker Figma og lignende verktøy godt (bonuspoeng hvis du har erfaring med Webflow også!).

Du har stålkontroll på detaljene som utgjør et godt design, men det betyr ikke at du ser deg blind på å optimalisere piksler og fargene på hver knapp - du klarer også å løfte blikket for å forstå hva som er hensikten med designet, og hvordan du skal tilpasse designet deretter.

Du har erfaring med å bruke kundeinnsikt til å forstå behovene til kunder og brukere, og du har et genuint ønske om å lage løsninger, tjenester og produkter som folk elsker å bruke.

Du vil være med på å bygge opp en intensjonell bedrift i Braver, og ønsker bli en del av et kreativt, nysgjerrig og litt annerledes arbeidsmiljø.

Hva vil tilbyr

  • Megafreshe kontorlokaler i Akersgata i Oslo sentrum (du kan få eget kontor, fordi vi er rimelig skeptiske til åpne landskap som er fulle av forstyrrelser).
  • Mulighet for å jobbe delvis eller helt remote / på hjemmekontor.
  • Kule perks: VR-headset, badstu på KOK hver fredag, månedlig bokbudsjett, Macbook, skikkelig bra digitale verktøy (vi nekter å bruke Microsoft Teams), og så videre.
  • Mulighet til å lansere egne oppstartsidéer som en del av jobben (hvis du har en gründerspire i magen).
  • Ekstremt stor grad av frihet og fleksibilitet til å utforme arbeidshverdagen som du ønsker.
  • The basics: konkurransedyktig lønn, god lunch og slikt. Det skulle bare mangle.
  • Mulighet for medeierskap i selskapet (les mer på karrieresiden vår).

Søk på stillingen

Interessert? Trykk på knappen under for å gå til søknadsskjemaet for denne stillingen. Gleder oss til å høre fra deg!

Hilsen alle oss i Team Braver

(PS: Vi leker med tanken på å rekruttere to designere samtidig. Det betyr at du kan få mulighet til å jobbe sammen med en annen designer som du har jobbet knallbra sammen med før. Si fra hvis du har en makker du kan tenke deg å starte i Braver samtidig med!)

OBS: Vi mottar mange søkere på stillingene vi lyser ut. Det er selvsagt hyggelig, men det betyr dessverre at vi ikke kan prioritere å sende personlige svar til alle. Vi svarer alle kvalifiserte søkere innen maks 10 dager, så hvis du ikke har hørt noe fra oss innen det, kan du gå ut i fra at du ikke er kommet videre i ansettelsesprosessen.